lauantai 22. joulukuuta 2012

Vähemmän yksinäinen Berlusconi ja murrosikäiset kansanedustajat, mummo korjaa mopoja.

• Kurista ja järjestyksestä ei piitata alkuunkaan. Jopa suoranaista kaverien kiusaamista esiintyy. Joulun alla järjestyshäiriöt ovat vain lisääntyneet, mikä johtunee loman lähestymisen aikaansaamasta levottomuudesta. Edustajat myös pukeutuvat kuin murrosikäiset farkkuihin, eivätkä aina niin siisteihin. Kansanedustajat palaavat joululomalta helmikuun alkupäivinä. Heidän lomansa on siis kuukauden pidempi kuin koululaisten.

• "Mieheni siskon lapset saivat valehtelematta viime jouluna noin 50 pkt per lapsi". - vierailija, meidanperhe.fi

• "Vihdoinkin olen vähemmän yksinäinen". - Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi, 76, kihlauduttuaan naisystävänsä Francesca Pascalen, 27, kanssa.

• Kirkko kuuluu meille kaikille. Vaikka olen ateisti, en tunne minkäänlaista vetoa esimerkiksi järjestäytyneisiin vapaa-ajattelijoihin, päinvastoin. Oikeastaan kaikki, mitä olen heidän toiminnastaan kuullut, tuntuu vastenmieliseltä, kuten jatkuva kitinä koulujen juhlaperinteistä ja viimeksi kaupungin sosiaalityöntekijöiden läsnäolosta Kampin kappelissa. Tempaus, jossa Raamatut kehotettiin - muka vapauden nimissä - vaihtamaan pornolehtiin, oli niin ääliömäinen, ettei sitä voi edes kommentoida. - Suvi Ahola

• Seija Sivulan, 74, navettakin on tyhjentynyt eläimistä, mutta Sivula ei kudo eläkepäiviensä iloksi mattoja. Hän korjaa mopoja.



(HS)

Ei kommentteja: