sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Turha on bulevardilta susineuvoja jaella

* Amsterdamissa marokkolaistaustaiset muslimimiehet ovat käyneet kaduilla homojen kimppuun. Seurauksena homot ovat Hollannissa siirtyneet äänestämään äärioikeistoa.

* Helsingin rajojen sisällä on 4800 hehtaaria metsää

* "Teen koko ajan kovasti työtä ja luotan itseeni. Kyllä minulla sellainen kuva on, että olen mennyt askeleen eteenpäin. Aika paljon on vielä varaa kiristää harjoittelua". - Kerttu Niskanen

* Mitä ihmettä: Mitä on tapahtunut suomalaisille yleisurheilijoille? Hehän hymyilevät, nauravat ja tekevät hyviä tuloksia jo talvella.

* "(Ilpo) Kokkila on aika saman oloinen mies kuin Herlin. Rauhallinen maalainen, vähän juntti", kertoo Kokkilan tuttava.

* "Hän on erinomainen neuvottelija. Aika harva esimerkiksi pärjää venäläisten kanssa neuvotteluissa."

* Bulevardin konsulteilta ei kaivata susineuvoja. Turha täältä on kovasti susineuvoja syrjäseuduille jaella. Siellä eletään vaatimattomissa oloissa arjen puristaessa. Ei siellä susia vihata vaan pelätään liian lähellä hiippailevia. Kuten pelkäisivät nämä Bulevardin konsultitkin, jotka saavat Pelastuslaitoksen urheat auttajat puhelinsoitolla viidessä minuutissa kotiovelle vaikka lohikäärmettä hätistelemään. - Pekka Piri

(HS)

Ei kommentteja: