sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

1500 km. Työtön F1-kuljettaja.

* Työmarkkinaratkaisu toisi "paljon lisää työpaikkoja". - Martti Hetemäki

* Hetemäki kehuu HS:n laskelmaa (17.2), jonka mukaan yritysten saamien suorien tukien ja verotukien lakkauttaminen mahdollistaisi yhteisöveron pienentämisen lähes nollaan. Valtio tukee yrityksiä 4.8 miljardilla eurolla.

* (Heikki) Kovalainen, 32, istuu ravintolan kabinetissa Helsingin Munkkiniemessä. Hän on lentänyt aamulla Genevestä Suomeen aiemmin sovittuun liikeneuvotteluun. Reissu on lyhyt. Vain yksi yö hotellissa, ja sitten hän pääsee kotiin hiihtämään. Hiihtämään? "Kyllä. Takana on jo 1500 näillä lumilla", sanoo Kovalainen, joka näyttää jo ulospäin erittäin kovakuntoiselta.

* Enää on erimielisyyttä rahoista ja sopimusteksteistä. - Laui Lyly (vanha työmarkkinamääritelmä)

* Pidin hemmottelijoina vanhempia, joiden lapset eivät osanneet tehdä kotitöitä. Nyt tiedän, että kotitöistä selviäisi paljon helpommalla tekemällä ne itse. Jos tiskaa kaksivuotiaan kanssa, tiskin jälkeen siivottavana on tiskaamisen jäljet. Kun lämmittää hernekeittoa, lapsi purkaa patterit kaukosäätimestä. Kun korjaa kaukosäädintä, lapsi tyhjentää liimaputkilon vetolaatikkoon. Kun siivoaa vetolaatikkoa, lapsi kaataa hernekeitot kokolattiamatolle. - Laura Saarikoski

* Kristinusko on vesitettynäkin niin kuumaa, että se keittäisi lumppua koko modernista yhteiskunnasta. - G.K. Chesterton - Chestertonin kristinusko on yltiödemokraattista: tärkeämpää kuin se mikä ihmiiä erottaa, on se, mikä heitä yhdistää.

* 1970-luvun muotivärivaihtoehdot olivat ruskea tai toinen ruskea.

Ei kommentteja: