lauantai 19. tammikuuta 2013

Meidän isä tienaa yli 100000 €

• Perussuomalaiset ovat ihmetelleet, miksi heistä uutisoidaan vain kaikki kömmähdykset eikä poliittisia aloitteita. Heille voi vastata, että jos muissa puolueissa olisi yhtä paljon yhtö värikkäitä henkilöitä, kyllä hekin pääsisivät otsikoihin.

• Talous tarvitsee lisää potkua, ei potkuja.

• Jos kreikkalainen laskeutuisi nyt Suomeen, hän saattaisi todeta, että tässä maassa ei ole oikeita ongelmia (työmarkkinajärjestöjen koulutusriita) - Teemu Luokka

• Lopettaminen uhkaa Hakaniemen tavarataloa. Hakaniemen Sokos on pisimpään samassa kiinteistössä toiminut tavaratalo, sillä Osuusliike Elanto perusti tavaratalonsa rakennukseen 1929. Sokokseksi se muuttui 2004, kun Elanto ja Helsingin Osuuskauppa yhdistyivät.

• Suomeen muuttaneet virolaiset kertovat lehdissä olevansa tyytyväisiä naapurimaan oloihin. Harvemmin puhutaan ennakkoluuloista, joita ulkomaalaisena Suomessa on jouduttu kokemaan.

• Meidän perheessämme isä tienaa hieman yli 100000 euroa vuodessa. Me emme ole rahallisesti rikkaita, koska tällä palkalla kustannetaan koko perheen eläminen. Meillä on neljä lasta, paljon asuntovelkaa ja talo, jossa olisi paljon remontoitavaa. Minä, perheen äiti, olen sairastellut paljon ja kärsin tuki- ja liikuntaelinten sairauksista. Mieheni tulojen vuoksi en tietenkään ole saanut työttömyyskorvauksia. Meillä ei ole pääomatuloja, ei kesämökkiä eikä varaa etelän lomamatkoihin. Suurin osa vaatteista ostetaan kirpputoreilta. En yksinkertaisesti käsitä, miten meidän pitäisi tästä vielä kiristää, kun nytkin kaikki mikä tulee, menee elämiseen? Ei meillä ole säästöjä. - Henkisesti rikas, ei rahallisesti



(HS)

Ei kommentteja: