perjantai 7. marraskuuta 2008

Pikku neiti porvoolainen - muisteloita


Tämän kuvan otin Nokia 7650-kännykällä kesällä 2003, silloin kun juurikaan monikaan ei kantanut mukanaan kännykkää, jolla voi ottaa jopa valokuvia. Espoon BMW-liikkeessä oli paitsi laadukkaita autoja, myös muuta houkutetta potentiaaliselle asiakaskunnalle, joka ei välttämättä tullut autoliikkeeseen pelkästään kahvin ja pullan takia :)

Tuossa kuvaustilanteessa jonotettiin nimikirjoituksia silloisen neiti Frostellin kuvakorttiin ja hienosti reagoiden hän vastasi näin kysymykseeni, saanko ottaa puhelimeeni kuvan. Muuten, siihen aikaan puhelinkameran reagointinopeus ei ollut edes sillä tasolla kuin nykyään eli perfect timing ja lucky photographer...

Näin kun ikää tulee enemmän, sitä alkaa muistella kaikkea vanhaa ;)

Viitaten eiliseen blogikaskuun, eilen unohdin puhelimen kotiin, katastrofin ainekset siis - vaan onneksi oli salkussa mukana varapuhelin elikkä E90-kapula niin ei tarvinnut kääntyä takaisin kotiin, eihän sitä alasti voi töihin mennä.

No, tänään unohtui vyö. Huomasin vasta töissä, kun jotain oli ryhdissä merkillistä. Onneksi on vielä tuo keskivartalo siinä hahmossa (ja sopivat B-merkkiset housut...), että ei ollut pelkoa, että housut olisi tippuneet.

Siinä sitten kyllä pääasiassa taas istuttiin koulutuksessa scriptejä kirjoitellen ja piirakoita tahi pylväitä taiteillen, kyllä kovalevy taas hyrräsi...

Päivän jälkeen kävin vielä pelastamassa mummin Stockmannilta ja taisi siinä tarttua mukaan yksikkö uutta australialaista rypäletuotettakin.

Autossa ajellessani tuli muuten oikein hyvä mietelause taas paikalliselta poliisikuuluisuudelta Heikki Sepältä, jotain tähän malliin - kaikille, joilla joskus tuntuu, ettei aurinko aina paista:

"Oikeasta suunnasta katsottuna onni ja sateenkaari näkyy siellä oman kodin yläpuolella"

PS: Tein hiilijalanjälkitestin Hesarissa, arvot on korkeemmat kuin verenpaine ;) ... siis 16293 kg CO2 - voit verrata: kilkkaa tänne

PPS: Tiina jäi vessaan. Lukko meni jumiin, eikä ihan heti auennut, piti vähän vasaroida ja vääntää jonkinmoisilla virityksillä. Pitää varmaan kunnostaa ovi ja uusia lukko, seuraava tapaus voi sattua olemaan suljetunpaikankammoinen ... Tiina ei ollut mokseenkaan :)

1 kommentti:

Ritva and Diamond kirjoitti...

Mutta Vesalla meinasi tulla "paniikki häiriö" Tiinan puolesta;)