sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sänkileukainen ex-taistolainen ja häkäpönttöautoilija

* SDP:stä kannattaa ottaa oppia. Puhe työstä ja oikeudenmukaisuudesta on perinteistä demariajattelua, joka toimii (Mikael Pentikäinen)

* Suomessa saatetaan joutua erittäin vaikeiden ratkaisujen eteen, jotta kansakunnan tulevaisuus voidaan turvata. Silloin on tärkeää, että suomalainen puoluejärjestelmä toimii ja täällä pystytään hoitamaan asioita niin, ettei johtajien tarvitse koko ajan pelätä omia ja vieraita. (Mikael Pentikäinen)

* Juha Sipilä, häkäpönttöautoilija Kempeleestä, Rauhan Sana-yhdistyksen jäsen. Euromyönteinen diplomi-insinööri. Viisi lasta.

* (Nils) Torvalds on sänkileukainen ex-taistolainen - valovuoden päässä sliipatusta markkinaliberaalista Haglundista. Jos Haglund päihittää äänestyksessä Anna-Maja Henrikssonin, Torvalds korvaa Haglundin EU-parlamentissa. Se olisi aika paukku ankkalammikossa. Vanhin poika Linus vastaanottaa keskiviikkona Millenium-palkinnon. Linus on perinyt isänsä luonteen oman tiensä kulkijana.

* Ei tekisi mieli olla kreikkalaisen tai espanjalaisennnuoren housuissa. Kummankin kotimaassa oli maaliskuussa alle 25-vuotiaista yli 51 prosenttia työttöminä. (Juha Sainio)

* Soini veti sanansa takaisin. Aiemmin puheenjohtaja oli valmis erottamaan rasismista tuomitut. Halla-ahon tuomio ei johda toimiin.

(HS)

Ei kommentteja: