sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mikä Tampereessa on muka niin hienoa ja hervottoman hauska Virkkunen. Ja vakavaa asiaa.

* Mikä Tampereessa on muka niin hienoa? Lähes kolmannes suomalaisista voisi kuvitella muuttavansa Tampereelle.
* Naudanliha on kuin ydinvoima: Jos käytämme sitä, on vastuullista tuottaa se itse.
* Jääräpää kuntien kimpussa. "Hervottoman hauska"."Lyömätön huumorintaju". Näin kuvaavat läheiset kunta- ja hallintoministeri Henna Virkkusta. Harva poliitikko puhuu yhtä huoliteltua kirjakieltä. Yksitoikkoinen nasaali korostaa virallista vaikutelmaa. "Virkkunen etenee kuin robotti, sivuilleen vilkuilematta", kuvaa eräs Sdp:n vaikuttaja. "Ammattitappajan elkeet", kärjistää eräs keskustalainen.
* "Oppilasta ei voi enää poistaa luokasta, jos oppilasta ei valvota. Jälki-istunto on menettänyt merkityksensä."
* "En muista, koska olisi ollut sellainen työpäivä, että olisi voinut rauhassa keskittyä opettamiseen"
* Vittu, et koske muhun! Kukaan ei voi mulle mitään! Teen vittu lastensuojeluilmoituksen ja faija ja mutsi joutuvat vankilaan". Gunnel Gustafsson kuvailee teini-ikäisen tytön raivoamista tyypillisellä Vantaan sosiaali- ja kriisipalvelun kotikäynnillä. "Lapsilla on vain oikeuksia. He eivät kunnioita ketään", Gustafsson (eläkkeelle jäänyt sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtava sosiaalityöntekijä) tokaisee kotonaan Vantaalla. "Lapsen on noudatettava kodin sääntöjä, jotka aikuiset asettavat".
* "Maikka, miten mä meilaan liitetiedoston?". Moni nettisukupolven edustaja ei osaa käyttää tietokonetta. "Facebookissa osataan kyllä olla, mutta ei tallentaa tavallista tekstitiedostoa", opettaja sanoo.
* Mutta kaikille eivät Näsijärvi ja Pyhäjärvi riitä
Sent from my N8






Ei kommentteja: