sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Reippailulla Nuuksion Haukkalammella ja siellä jossain

Kun oma Volvo oli Suvin käytössä laskettelun merkeissä (suksilla, ei Volvolla) niin me lähdettiin Heidin kyydittämänä katselemaan Nuuksion maisemia suunnaten Haukkalammelle. Olipas sielläkin pysäköintipaikat koko lailla täynnä, monet olivat lähteneet nauttimaan mm. jään päällä luistelusta.

Tässä yksi näkymä, railot eivät ole ollenkaan kantavuutta heikentämässä

ja kallioita on rannalla:


ja lisää

ja kalliota

ja retkeilijät:

purojakin oli

ja vesi virtaa


Näitähän olisi ollut, mutta hämärä alkoi tulla ja ajattelin ikuistaa vielä ehkä "viimeisen" ruudun toisen lammen kallion päältä:

Tästä olisikin ollut helppo harjoitus palata leveitä polkuja takaisin autolle, mutta tytöt halusi vähän enemmän patikointia, joten laskeuduttiin tuon lammen jäälle ja leijailtiin sen toiselle rannalle, ja ylös kalliota, ja polulle, ja kalliolle, ja polulle, ja kalliolle, ja polulle, ja suolle, ja polulle, ja ... lopulta taas yhdelle lammelle, jonka toisella rannalla näkyi - talo ja rannalla pari muuta retkeilijää, jotka ystävällisesti neuvoivat suorimman polun autolle - eksyksissä ei oltu hetkeäkään (N95:n kartalla oltiin koko ajan punaisena pisteenä, tosin kartta ei suostunut näyttämään pikkulampia, mutta selvästi oltiin muutamien teiden rajoittamalla alueella - ei siis eksyksissä ;)

Ihan kiva kahden tunnin ulkoilu vaihtelevassa espoolaismaastossa!

Ei kommentteja: